Financiering

Rabobank / HypotheekNet helpt je bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in Hof van Saan in Diemen? Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financiële comfort te maken. Plan een vrijblijvende afspraak met een financieel adviseur van de Rabobank of een onafhankelijke adviseur van HypotheekNet. 

Jouw droomwoning in Hof van Saan financieren

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Hof van Saan? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van de Rabobank en HypotheekNet kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Deze financieel adviseurs zijn nauw betrokken bij het project Hof van Saan. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Hof van Saan. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken.  

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank en HypotheekNet vind je op rabobank.nl/hypotheken en op www.hypotheeknet.nl.

De voordelen van een (nieuwbouw) hypotheek bij Rabobank:

  • De getekende hypotheekofferte is 18 maanden geldig bij plusvoorwaarden*
  • De afgesproken rente is tijdens de hele geldigheidsperiode van de offerte gegarandeerd zonder extra kosten. Daalt deze tussentijds? Dan krijg je op dat moment de lagere rente*
  • Heb je een betaalpakket bij Rabobank dan krijg je extra korting op de rente*
  • Bij nieuwbouw ontvang je standaard een extra duurzaamheidskorting op de rente*
  • Vanwege het duurzame karakter van dit project is er mogelijk extra leencapaciteit beschikbaar voor duurzame toepassingen.
  • Je krijgt het bouwdepot (2 jaar) in eigen beheer en kunt hieruit zelf de rekeningen betalen. De rente die je betaalt is gelijk aan de rente die je ontvangt over je bouwdepot*
  • Maatwerk: Rabobank denkt in alle situaties met je mee. Voor diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. *
  • Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Hof van Saan? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de vooraarden te bekijken.

De start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder. Je vergroot hiermee ook je kansen om een bouwnummer toegewezen te krijgen. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.  

Let op:
Met een financieringsverklaring kan je voorrang krijgen op een woning. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank of HypotheekNet te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient te allen tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.