Planning

Half september '23
week 37 t/m 41
Voorinschrijving grondgebonden woningen

Vanaf vrijdag 15 september tot en met zondag 15 oktober kan je je voorinschrijven op de herenhuizen, semi-bungalows en twee-onder-een-kapwoningen. 

Half oktober '23
week 41 t/m 45
Voorinschrijving appartementen

Vanaf vrijdag 13 oktober tot en met zondag 5 november kan je voorinschrijven op de appartementen. Alle informatie over de appartementen staat dan op hofvansaan.nl. Via het online inschrijvingsformulier kan je laten weten in welke appartement je geïnteresseerd bent.

Begin november ‘23
week 44
Verkoop twee-onder-een-kapwoningen, herenhuizen en semi-bungalows

Vanaf vrijdag 3 november 09:00 uur start de officiële verkoop van de grondgebonden woningen en vind je alle relevante informatie op de website.
Inschrijven is vanaf dan mogelijk via het inschrijfformulier in je persoonlijke account en kan tot en met dinsdag 14 november 12.00 uur.

Verkoopevenement zaterdag 4 november (10:00 – 14:00)
Waar: Weesperstraat 78 te Diemen

Half november ‘23
week 46
Toewijzing grondgebonden woningen woensdag 15 november

Alle kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden op woensdag 15 november einde dag gebeld met het goede nieuws. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan wordt er direct een afspraak ingepland voor een reserveringsgesprek met de makelaar KRK Amsterdam.  Op voorhand kun je uiteraard nog alle vragen stellen aan het verkoopteam. 

Begin december ‘23
week 48
Officiële start verkoop appartementen

Vanaf vrijdag 1 december 09:00 uur start de officiële verkoop van de appartementen en vind je alle relevante informatie op de website.
Inschrijven is vanaf dan mogelijk via het inschrijfformulier in je persoonlijke account en kan tot en met dinsdag 12 december 12.00 uur.

Verkoopevenement zaterdag 2 december (10:00 – 14:00)
Waar: Weesperstraat 78 te Diemen

Half december ‘23
week 50
Toewijzing appartementen woensdag 13 december

Alle kandidaten die een appartement toegewezen hebben gekregen worden op woensdag 13 december einde dag gebeld met het goede nieuws. 

Heb je een appartement toegewezen gekregen? Dan wordt er direct een afspraak ingepland voor een reserveringsgesprek met de makelaar KRK Amsterdam. Op voorhand kun je uiteraard nog alle vragen stellen aan het verkoopteam

Begin 2024
week 2
Start werkzaamheden

Zodra 70% van de woningen en appartementen zijn verkocht kunnen de sloopwerkzaamheden starten en de grond bouwrijp gemaakt worden.

LET OP: ALLE DATA ONDER VOORBEHOUD!

Verkoopdag 20 appartementen

Kom vrijblijvend langs wanneer je meer wilt weten over de appartementen:

Zaterdag 2 december a.s.
Tijd: 10:00 – 14:00 uur
Locatie: Weesperstraat 78-82 Diemen (oude terrein van Koninklijke Saan)

Het projectteam van Hof van Saan en KRK makelaars zijn aanwezig om een toelichting te geven op het project en de woningen.