Locatie Hof van Saan

Er zijn van die (schaarse) plekken waar iedereen wel zou willen wonen. Gemoedelijke, groene en duurzame wijken waar samenhorigheid tussen de bewoners wordt gestimuleerd en dit ook nog eens op korte afstand van heel veel (grootstedelijke) voorzieningen.

Dat is wonen in hof van Saan. Zoek je levendigheid, dat is om de hoek. Het centrum van Diemen is binnen enkele minuten te bereiken, het centrum van Amsterdam binnen 15 minuten. De bereikbaarheid is uitstekend: Station Diemen, de tram (lijn 19), metro en de ringweg A10 zijn om de hoek.

Van bedrijventerrein naar wonen

De locatie waar 50 jaar lang het bedrijf Koninklijke Saan was gevestigd wordt herontwikkeld. Op het bedrijventerrein aan de Weespertrekvaart komen woningen. De afgelopen periode is druk gewerkt aan de voorbereidingen en bestemmingswijziging. Volgens de huidige planning starten de werkzaamheden in 2024.

Het kraan- en verhuisbedrijf Koninklijke Saan is eind 2022 verhuisd naar de Overdiemerweg 34 in Diemen. Op de Weesperstraat was het bedrijf uit zijn jasje gegroeid en de bedrijfspanden voldeden niet meer aan de moderne eisen. Bovendien was de locatie tussen de woonwijken en de begraafplaats voor het bedrijf niet meer ideaal. Nu zit Koninklijke Saan  op een ruimere locatie dichtbij de snelweg. Maar wel nog steeds in Diemen, zodat de werkgelegenheid behouden bleef!

Wonen in het groen aan de rand van de stad

Uniek aan Diemen zijn de goede bereikbaarheid en de nabijheid van Amsterdam.

Hof van Saan ligt aan de Weesperstraat 78-82 in Diemen. De entree van het hof komt aan de P.J. Ter Beekstraat.

Over Diemen

Als je op zoek bent naar plek om te wonen waar het goed toeven is, dan is Diemen een uitstekende keuze. Diemen heeft alles wat je nodig hebt, en de inwoners zijn vriendelijk en gastvrij. Er zijn verschillende winkelcentra, gezellige horeca, veel sportgelegenheden en basisscholen. Met de fiets ben je al binnen tien minuten in de natuur of aan het water.

Meer over Diemen vind je op Daaromdiemen.nl